Jaký je balzám na rty v tubě?

Obsah

Jaký je balzám na rty v tubě?

Jaký je balzám na rty v tubě?

Klasický balzám na rty v tubě. Velmi dobře se roztírá a přitom kůže zůstane poměrně dlouho hydratovaná, i když je konzistence velmi řídká. Otestováno i na mé malé dceři, která má extrémně suché rty. Často ji balzámy pálí na kůži.

Kdo používá balzámy na rty?

Z drogerie, z lékárny, přírodní, nebo tónovaný? Tento test vám napoví. Balzámy na rty používáme celoročně, ale s postupujícím podzimem a blížící se zimou jejich spotřeba stoupá! V redakci jsme poctivě testovaly balzámy tónované, které dodají rtům i barvu, balzámy s čistě přírodním složením i ty klasické.

Jak dlouho nosím balzám na rty?

Balzám nosím s sebou v taštičce asi dva měsíce a během té doby jsem ani jednou neměla rozpraskané rty. Funguje! Labello Med Repair je hutnější variantou těch klasických verzí. Je mastnější, a když ho nanesete na rty, vytvoří na nich takovou ochrannou vrstvičku – jednoduše cítíte, že jste pro své rty něco udělala.

Jaké jsou balzámy od Yves Rocher?

Balzámy od Yves Rocher jsou přírodní a s různými ovocnými příchutěmi. Vůně není nijak vtíravá, je velmi příjemná. A tak je to se všemi balzámy od této značky. Rty krásně zvláční a balzámy z červeného ovoce zastoupí i lehkou rtěnku. Koupíte na www.organictime.cz Klasika s inovovaným složením.

Související příspěvky: