Proč Ryba žije v klidných vodách?

Obsah

Proč Ryba žije v klidných vodách?

Proč Ryba žije v klidných vodách?

Málokterá Ryba má dnes možnost žít v klidných vodách. Stačí se jen rozhlédnout kolem sebe. Současný uspěchaný svět představuje spíše divokou řeku nebo rozbouřené moře. Každá správná Ryba má proto možnost nechat se pohodlně unášet proudem, ovšem za cenu, že možná promarní život.

Kdo jsou muži ve znamení ryb?

Muži ve znamení Ryb Jsou to chápaví a vnímaví lidé bez předsudků. Než by začal muž Ryba kritizovat například nudisty na pláži, jistě by se nejprve alespoň na chvíli vysvlékl a zkusil, jaký je to vlastně pocit být na slunci docela nahý. Ryba je zvědavá a romantická duše.

Jaké jsou vlastnosti ryb?

Stručná charakteristika 1 Ryby jsou plné fantazie a umělecké představivosti. 2 Jsou rovněž mnohostranné, pohyblivé. Jejich duše je romantická, avšak často závislá na náladách. Povaha Ryb je velmi... 3 Charakteristickými vlastnostmi pro Ryby jsou empatie, soucit, důvěřivost a ovlivnitelnost. 4 Mnohdy bývají Ryby pasivní a nechávající věcem volný průběh. Vidí svět bezstarostně. More ...

Kde by měla být ryba po volném moři?

Pokud už by měla být na jednom místě, bude to nějaký lepší bar, kde může s každým prohodit pár slov a skutečně to kolem ní bude žít – obrazně řečeno: když už nemůže plout po volném moři, bude ji vyhovovat pestrý korálový útes. Moc a peníze Ryby skutečně příliš nelákají.

Související příspěvky: