Co jsou napouštěcí a Vypouštěcí ventily?

Obsah

Co jsou napouštěcí a Vypouštěcí ventily?

Co jsou napouštěcí a Vypouštěcí ventily?

Prodávané napouštěcí a vypouštěcí WC ventily jsou univerzálním řešením pro různé vyráběné typy nádržek. Umožňují nastavit optimální objem vypuštěné vody pro dosažení maximální účinnost spláchnutí. Napouštěcí a vypouštěcí WC ventily mají vysokou stabilitu při zastavení napouštění a velmi omezenou citlivost na změny tlaků vody.

Jaké jsou metody výpočtů pojistných ventilů?

Nicméně popsané metody výpočtů pojistných ventilů lze aplikovat pro libovolné typy ohřívačů vody. U nepřímo ohřívaných zásobníků teplé vody lze pojistný ventil navrhnout jako součást tzv. pojistné skupiny.

Jak napouštění a vypouštění vody?

WC ventily pro snadné napuštění a vypouštění. Prodávané napouštěcí a vypouštěcí WC ventily jsou univerzálním řešením pro různé vyráběné typy nádržek. Umožňují nastavit optimální objem vypuštěné vody pro dosažení maximální účinnost spláchnutí. Napouštěcí a vypouštěcí WC ventily mají vysokou stabilitu při zastavení napouštění a velmi omezenou ...

Jaká je délka pojistného ventilu kanalizace?

Hadice byla vedena v délce cca 3,5 m ke vstupu do odtokového potrubí kanalizace a byla do něj zaústěna v délce cca 30 cm. Takto provedené napojení pojistného ventilu na odtokové potrubí kanalizace porušuje všechny výše uvedené zásady instalace a v konečném důsledku mělo fatální následky.

Související příspěvky: