Jaké vlastnosti má kočka?

Obsah

Jaké vlastnosti má kočka?

Jaké vlastnosti má kočka?

Kočka jisté vlastnosti má, s jinými vlastnostmi se rodí. Ty potřebné má pro vykonání své ,,mise”. Většina koček jsou od přírody léčitelky. Intuitivně vycítí, kde máte bolavé či nemocné místo a tam si lehne. Některé si k sobě vybírají nemocné lidi a jiné se mohou více chodit tulit k lidem, preferujíc určitý typ onemocnění.

Co se s kočkou doplňuje?

Kočka se s člověkem dokonale doplňuje. Energie, které jsou pro lidi přínosné, kočka nemusí. To platí i naopak. Kočka má ráda energie, které pro lidi příliš přínosné nejsou. Její oblíbené místečko bychom tedy měli brát obloukem. Chcete-li dobře spát, vysledujte, kde nejraději spí kočka, a tam si postel rozhodně nestavte.

Jaké má kočka magické schopnosti?

Víte, jaké má kočka magické schopnosti? Kočky skvěle zvládají navázat telepatický kontakt. Mají ten dar, že umí přetvářet energii. Pohltí negativní a vrátí pozitivní. Kočka a člověk se skvěle doplňují. Být člověk takovým telepatem, jakým je kočka, bude udivený, o čem všem s ní lze mluvit.

Co znamená kaliko kočka?

Kaliko kočka má totiž klasicky tři barvy, bílou, černou a zrzavou a ty jsou unikátním způsobem u každé kočičky rozloženy jinak. Kaliko kočky jsou napříč plemeny, označuje to pouze zbarvení, nemají svůj vlastní druh. Tato mnohočetnost je Blížencům také sympatická a vlastní.

Související příspěvky: