Jak vytvářet tajné konverzace?

Obsah

Jak vytvářet tajné konverzace?

Jak vytvářet tajné konverzace?

„V aplikaci Messenger začínáme testovat možnost vytvářet tzv. one-to-one Tajné konverzace, které budou využívat koncového neboli end-to-end šifrování, a které mohou být viditelné pouze na zařízení, na kterém byly vytvořené, a na zařízení, na kterém si je příjemce otevřel.

Jak zapnout šifrování tajných konverzací?

Pro zapnutí koncového šifrování Tajných konverzací na telefonech Android postupujte následovně: 1 Na kartě zahajte novou zprávu (přes modré kolečko vpravo dole Napsat zprávu ). 2 Vpravo nahoře přejeďte zámečkem zleva doprava; rozhraní se změní z modré barvy na černou. 3 Vyberte, komu chcete zprávu poslat. 4 Pokud chcete, klepněte vpravo na liště na „budík“ a nastavte si časovač,... More ...

Jaké jsou tajné konverzace v Messengeru?

Tajné konverzace v Messengeru používají koncové šifrování. To znamená, že zprávy jsou určené jenom pro vaše oči a oči příjemce. Nikdo jiný (včetně Facebooku) je vidět nemůže.

Jak zahájit tajnou konverzaci?

Jak Tajnou konverzaci zahájit? Tajné konverzace jsou momentálně dostupné pouze pro uživatele mobilních zařízení Android a iOS. To znamená, že se nezobrazí v desktopové verzi chatu na Facebooku ani na webu messenger.com. V současné době lze v Tajných konverzacích posílat pouze text, obrázky a samolepky.

Související příspěvky: