Proč jsem propojoval telefon Samsung Galaxy S7?

Obsah

Proč jsem propojoval telefon Samsung Galaxy S7?

Proč jsem propojoval telefon Samsung Galaxy S7?

Propojoval jsem mobilní telefon Samsung Galaxy S7. Stačí na telefonu nechat vyhledat nová zařízení na lokální počítačové síti. Požádat o propojení a po zadání ověřovacího hesla na druhém zařízení jsou počítač a telefon propojeny.

Jak nastavit telefon s počítačem?

Po počátečním spárování si telefon vždy najde Váš zapnutý počítač a automaticky se propojí. Možností nastavení na Android telefonu: Po propojení telefonu s počítačem se dá pohodlněji a efektivněji pracovat.

Kde propojení telefonu s počítačem?

Po propojení telefonu s počítačem se dá pohodlněji a efektivněji pracovat. Díky možnostem desktopového prostředí KDE a jeho vysoké integraci aplikací, jsou možnosti nedozírné, proto nastíním jen některé obecné možnosti: Na počítač chodí notifikace o příchozích hovorech, SMS a systémových zprávách.

Jak funguje restartování telefonu v nouzovém režimu?

Restartování v nouzovém režimu se liší podle telefonu. Informace o restartování telefonu v nouzovém režimu naleznete na webu podpory výrobce. Ověřte, zda problém zmizí. Pokud ano, problém pravděpodobně způsobuje aplikace. Přejděte k dalšímu kroku. Pokud problém nezmizí, přejděte na Pokročilé postupy odstraňování problémů.

Související příspěvky: