Kde žije tygr Tracy?

Obsah

Kde žije tygr Tracy?

Kde žije tygr Tracy?

Tento tygr žije v jeho myšlenkách, často s Tracym mluví, ale v jednom okamžiku se zhmotní, aby potom zase zmizel. Tracy pracuje v New Yorku v podniku Otto Seyfanga Káva import, kde nosí žoky s kávou.

Kdo byl tygr Thomas Tracy?

Thomas Tracy měl tygra. Vlastně šlo o černého pantera, ale co na tom, pro Tracyho to byl tygr. Měl krásné bílé zuby. Takto Tracy svého tygra získal: Když mu byly tři roky a věci kolem sebe poznával podle zvuků, tu kdosi řekl tygr! Ať už tygr! bylo cokoli, Tracy to chtěl.

Co se týče tygra?

Tím, že má tygra. Není to vlastně tygr, ve skutečnosti je to černý panter, kterého patnáctiletý Tracy viděl kdysi v Zoo. Tento tygr žije v jeho myšlenkách, často s Tracym mluví, ale v jednom okamžiku se zhmotní, aby potom zase zmizel. Tracy pracuje v New Yorku v podniku Otto Seyfanga Káva import, kde nosí žoky s kávou.

Jaký byl zvuk Tracyho tygra?

Svaly Tracyho tygra se napružily, jeho štíhlá hlava se vytáhla směrem k dívce, jeho ohon se napřímil, ztuhnul a jen nepatrně se zachvíval, a odkudsi z hloubi tygra se vydralo divoké Uajíí. Ochutnávači kávy, kteří zaslechli to zaržání, se s údivem obrátili k Tracymu, protože ještě nikdy v životě podobný zvuk neslyšeli.

Související příspěvky: