Jak naložit svíčkovou?

Obsah

Jak naložit svíčkovou?

Jak naložit svíčkovou?

Jak naložit svíčkovou 1 1 Co je pravá svíčková. Jako děti jste si také možná mysleli, že má omáčka něco společného se svíčkami. Ve skutečnosti... 2 2 Co je falešná svíčková. Za falešnou (nebo také židovskou) svíčkovou se považuje jakékoliv hovězí maso, které není z... 3 3 Jak naložit svíčkovou. Můžeme se tu přít, které koření do správné svíčkové patří, ale některé ingredience... More ...

Je svíčková svíčková bez koření?

Svíčková není svíčková bez typického koření: černého pepře, nového koření a bobkového listu. Někdy ještě můžete z rozmaru přidat špetku sušeného tymiánu. Tohle koření se přidává do aromatického základu, ve kterém se maso bude dusit.

Proč svíčková omáčka není ze svíčkové?

3.2015 / Počet komentářů: 401. Svíčková omáčka čili svíčková na smetaně jsou pojmy, které by v gastronomii vlastně vůbec neměly existovat. Pouze pletou hlavu začínajícím kuchařkám. Svíčková vůbec není ze svíčkové, protože tenhle nejjemnější a nejdražší kousek hovězího masa se pro dlouhé dušení v troubě vůbec nehodí.

Co je svíčková omáčka?

Svíčková omáčka čili svíčková na smetaně jsou pojmy, které by v gastronomii vlastně vůbec neměly existovat. Pouze pletou hlavu začínajícím kuchařkám. Svíčková vůbec není ze svíčkové, protože tenhle nejjemnější a nejdražší kousek hovězího masa se pro dlouhé dušení v troubě vůbec nehodí.

Související příspěvky: