Co jsou nejlepší recepty na grilování?

Obsah

Co jsou nejlepší recepty na grilování?

Co jsou nejlepší recepty na grilování?

Originální recepty pro nejlepší grilovačku Autor: Gurmet Biftek s bylinkovým máslem Grilování je nejoblíbenější letní zábava! Pokud hledáte novou inspiraci, co všechno se dá hodit na gril, máme pro vás ty nejlepší recepty na maso, zeleninu i sladké dobroty. 10. 06. 2016

Je svíčková svíčková bez koření?

Svíčková není svíčková bez typického koření: černého pepře, nového koření a bobkového listu. Někdy ještě můžete z rozmaru přidat špetku sušeného tymiánu. Tohle koření se přidává do aromatického základu, ve kterém se maso bude dusit.

Co potřebujete na grilování?

Pokud to s grilováním myslíte vážně, potřebujete kvalitní gril s poklopem, který funguje téměř jako klasická trouba a můžete na něm nejen opékat, ale i dusit, vařit, udit a třeba i péct koláče. Vybrali jsme pro vás fantastické recepty, které rozšíří váš letní repertoár:

Proč svíčková omáčka není ze svíčkové?

3.2015 / Počet komentářů: 401. Svíčková omáčka čili svíčková na smetaně jsou pojmy, které by v gastronomii vlastně vůbec neměly existovat. Pouze pletou hlavu začínajícím kuchařkám. Svíčková vůbec není ze svíčkové, protože tenhle nejjemnější a nejdražší kousek hovězího masa se pro dlouhé dušení v troubě vůbec nehodí.

Související příspěvky: