Co znamenají režimy přístupového bodu?

Obsah

Co znamenají režimy přístupového bodu?

Co znamenají režimy přístupového bodu?

Co znamenají jednotlivé režimy na mém přístupovém bodu (Access Point)? Režim přístupového bodu se používá pro připojení k bezdrátovým klientům ( karty bezdrátového adaptéru) stolní počítače, notebooky a PDA. Wireless klienti mohou komunikovat pouze na AP v režimu přístupového bodu. na jiné AP.

Jak konfigurovat bezdrátový přístupový bod?

Jak konfigurovat bezdrátový přístupový bod do režimu bezdrátového klienta přístupového bodu? 1 Klikněte na položku Wireless (Bezdrátová síť) -> Wireless Mode (Režim bezdrátové sítě) nalevo a vyberte možnost... 2 Pokud znáte SSID bezdrátové sítě nebo MAC adresu přístupového bodu, můžete je zadat do polí SSID nebo MAC na... 3 Případně můžete kliknout na tlačítko Survey... More ...

Jak nastavit přístupový bod do point-to-point?

Tento mód umožňuje přístupovému bodu komunikovat s dalším přístupovým bodem schopným přemostění point-to-point. Mějte však na paměti, že většina výrobců používá vlastní nastavení, při povolování přechodného režimu přístupového bodu. Typický scénář pro tento výběr je spojení dvou budov prostřednictvím bezdrátového připojení.

Související příspěvky: