Jaké jsou výhody bezplatného VPN?

Obsah

Jaké jsou výhody bezplatného VPN?

Jaké jsou výhody bezplatného VPN?

Dobrá VPN obvykle používá 256bitové šifrování a silnější protokol, jako je OpenVPN (více se o OpenVPN dozvíte níže). Bezplatné VPN naopak tak účinnou ochranu neposkytují. Některé bezplatné VPN dokonce nepoužívají žádné šifrování.

Proč potřebujete VPN?

VPN jako alternativa k technologii TOR nabízí veškerou ochranu, kterou potřebujete na dnešních neregulovaných kybernetických dálnicích, kde se to hackery jen hemží. Proč potřebujeme VPN?

Proč je VPN nezbytné?

VPN je v poslední době častým tématem rozhovorů o internetu a důvod je prostý. Zatímco dříve šlo o pouhou technologickou novinku, dnes jde o nezbytný nástroj. VPN v podstatě chrání vaše online soukromí, aby na vás nikdo nemohl cílit reklamy, aby vás nikdo nemohl sledovat a aby vás nikdo nemohl diskriminovat na základě vaší polohy.

Jak nainstalovat VPN aplikaci?

První a nejjednodušší možnost: VPN aplikaci si kupte přes Apple App Store nebo přes Obchod Google Play a stáhněte si ji. Potom ji dle pokynů nainstalujte. Instalace takových aplikací obvykle bývá snadná a intuitivní. Navíc se snadno používají, protože si je můžete nastavit a vybrané předvolby uložit.

Související příspěvky: