Kdo je největší stát v USA?

Obsah

Kdo je největší stát v USA?

Kdo je největší stát v USA?

Základní informace o Virginii 1 Anglický název státu: Virginia 2 Zkratka státu: VA 3 Hlavní město: Richmond 4 Největší město: Virginia Beach 5 Rozloha: 110 785 km 2 (32. největší stát USA) 6 Počet obyvatel: 8 185 866 (12. nejvyšší v USA) 7 Časové pásmo: EST (UTC-5), v létě EDT (UTC-4) 8 Další informace: maximální rychlost ve Virginii, aktuální čas ve Virginii, minimální mzda ve Virginii More ...

Kdo je matka prezidentů ve Virginii?

Virginie je americký stát na východě USA. Přezdívá se mu Matka prezidentů, neboť se v něm narodilo hned osm amerických prezidentů. Virginia je specifická svým obyvatelstvem – ze všech států USA jich právě v tomto žije nejvíc na venkově. Tipy na další památky a zajímavá místa ve Virginii můžete psát do diskuze.

Jaká je teplota ve Virginii?

Teplota v létě se ve Virginii obvykle pohybuje mezi 20-26 °C, časté jsou bouřky. Zimy ve Virginii nejsou příliš mrazivé, průměrná teplota je lehce nad nulou, přičemž klesá s rostoucí nadmořskou výškou.Ve vyšších polohách se můžete setkat s občasnými sněhovými bouřemi. Ceny potravin ve městě Richmond platné v lednu 2021.

Související příspěvky: