Jak použít vitamín E na vlasy?

Obsah

Jak použít vitamín E na vlasy?

Jak použít vitamín E na vlasy?

Smíchejte obsah 2 vitamínových kapslí E ve 2 lžících teplého olivového nebo kokosového oleje. Směsí masírujte vlasy. Poté nechte 30 minut působit a pak vlasy umyjte jako obvykle. Opakujte 2-3 krát týdně. Místo kokosového oleje můžete vitamín E smíchat i s kokosovým mlékem, které je také bohaté na vitamín E. Postup je stejný.

Jak použít vitamín E při léčbě hyperpigmentace kůže?

Vitamín E lze použít také jako prostředek při léčbě hyperpigmentace kůže, která způsobuje nerovnoměrné barvy a tmavé skvrny na libovolné části těla. Jako antioxidant může vitamín E zvrátit škody způsobené drsným ultrafialovým zářením ze slunce. Smíchejte 1-2 kapsle s vitamínem E s čajovou lžičkou ricinového oleje.

Co je vitamín E na popraskané rty?

Na popraskané a suché rty je vitamín E velmi efektivní. Olej z vitamínu E rty hydratuje a dělá je hladké, měkké a hebké. Dokonce pomáhá léčit tmavé rty a dodává jim lesk. Extrahujte olej z kapsle vitamínu E a pravidelně jej aplikujte na popraskané rty. Můžete olej z vitamínu E smíchat také s 1 lžíci medu a aplikovat 2-3 denně.

Co je vitamín E v tucích?

Vitamín E je silný, v tucích rozpustný antioxidant, který může ovlivnit vaše zdraví i krásu. Obsahuje skupinu osmi sloučenin, které obsahují tokoferoly a tokotrienoly. Vitamín E posiluje imunitu, podporuje dobrý krevní oběh, reguluje hladinu cukru v krvi, udržuje zdravé srdce a chrání před některými druhy rakoviny.

Související příspěvky: