Jak sledovat vybrané tituly na Netflixu?

Obsah

Jak sledovat vybrané tituly na Netflixu?

Jak sledovat vybrané tituly na Netflixu?

Loni v létě spustil Netflix možnost sledovat vybrané tituly i bez nutnosti být připojeni k internetu. Nabídka se stále rozšiřuje a ačkoliv není pokryto 100 % obsahu, ze seznamu titulů si rozhodně vyberete - ať už je to nový díl, který můžete na mobilu po stažení sledovat v metru nebo premiéra filmu, kterám vystačí na tabletu do letadla.

Co je to Netflix?

Co je to Netflix? 1 TV pořady a filmy. Obsah Netflixu se v jednotlivých oblastech liší a postupně se může měnit. Můžete si vybrat z pestré... 2 Podporovaná zařízení. Netflix můžete sledovat na jakémkoli zařízení připojeném k internetu, na kterém je k dispozici... 3 Předplatné a ceny. Jednotlivé druhy předplatného se liší v tom, na kolika zařízeních může sledovat Netflix... More ...

Kde můžete sledovat filmy na Netflix?

Před registrací se můžete podívat na ochutnávku pořadů, které Netflix nabízí! Netflix můžete sledovat na jakémkoli zařízení připojeném k internetu, na kterém je k dispozici aplikace Netflix, například na smart TV, herních konzolích, přehrávačích streamovaných médií, set-top boxech, smartphonech nebo tabletech.

Jak funguje streamovací služba Netflix?

Netflix je streamovací služba, která funguje na zařízeních připojených k internetu. Naši členové se po zaplacení předplatného můžou dívat na TV pořady a filmy bez reklam. Na zařízeních se systémem iOS, Android nebo Windows 10 si navíc můžete TV pořady a filmy stáhnout a dívat se i bez připojení k internetu.

Související příspěvky: