Jak obnovit tovární nastavení notebooku?

Obsah

Jak obnovit tovární nastavení notebooku?

Jak obnovit tovární nastavení notebooku?

Pokud je to možné, zálohujte před obnovením notebooku do továrního nastavení důležité soubory buď na webové úložiště, nebo do externího úložného zařízení. Obnovení nemá vliv na účty Google, ani na žádná data, která jsou synchronizována s webem. Obnovení do továrního nastavení je možné provést při zapnutém nebo vypnutém notebooku.

Co se stane, když se notebook nespustí?

Pokud se notebook nespustí normálně nebo pokud si nepamatujete heslo obrazovky uzamknutí, postupujte podle pokynů uvedených v části Obnovení do továrního nastavení, pokud je notebook vypnutý. V závislosti na verzi systému Android nainstalované v tabletu nemusí některé obrázky v tomto dokumentu přesně odpovídat vašemu tabletu.

Jak obnovit notebook Lenovo?

Pokud máte notebook Lenovo, jste šťastný člověk, protože společnost Lenovo vyvinula nástroj pro rychlé obnovení s názvem Lenovo OneKey Recovery. Můžete si všimnout, že notebook Lenovo má další tlačítko vedle napájecího portu, což je klíč pro obnovu jednoho klíče. S funkcí Lenovo OneKey Recovery můžete snadno obnovit notebook.

Jak nastavit obnovu do továrního nastavení?

Klepněte nebo klikněte na Obnovit do továrního nastavení. Vyberte správnou možnost podle potřeby. Vyberte správnou možnost podle potřeby. Klepněte nebo klikněte na Obnovit. Toto je poslední obrazovka v sekvenci před započetím procesu obnovy. Poznámka : Pokud se v průběhu obnovy do továrního nastavení objeví chyba (např.

Související příspěvky: