Jak postupovat při rozvodu dohodou?

Obsah

Jak postupovat při rozvodu dohodou?

Jak postupovat při rozvodu dohodou?

Postup při podání rozvodu dohodou je následující: soud nařídí ústní jednání a obvykle bude chtít, aby se manželé jednání osobně zúčastnili. Na rozdíl od výše popsaného sporného rozvodu se ale nebudou zjišťovat příčiny rozvratu a nebude tak docházet k mnohdy nepříjemným výslechům a vysvětlování, proč se kdo chce rozvést.

Kdy se provádí výměna rozvodů?

Výměna rozvodů: Kdy a jak se provádí? Výměna rozvodů se zpravidla provádí po určitém počtu najetých kilometrů, což je u každé značky a typu vozidla jiné. Doporučené intervaly se pohybují od 60 000 až do 160 000 kilometrů.

Může to být prasklý rozvodový řemen?

Prasklý rozvodový řemen může mít za následek úplné zničení motoru. A oprava v takovém případě může vyjít na desítky tisíc korun. Prasklý řemen není neobvyklá závada a na vině jsou nejčastěji samotní motoristé, kteří nepovažovali za nutné rozvody vyměnit. A nebo nemají nejmenší tušení, že něco takového ...

Proč mám problém s rozvody v autách?

A nebo nemají nejmenší tušení, že něco takového ve svém autě mají. Přitom problém s rozvody se týkají většiny moderních aut. Zatímco dnes se používají gumové řemeny, v minulosti byly do motorů montovány odolné řetězy. Důvodem jsou nižší výrobní náklady, nižší tření a samozřejmě nižší hlučnost.

Související příspěvky: