Jak nastavit nastavení vod na Twitch?

Obsah

Jak nastavit nastavení vod na Twitch?

Jak nastavit nastavení vod na Twitch?

Twitch ve výchozím nastavení nearchivuje vysílání automaticky; pokud chcete nahrávat obsah ze svého vysílání na Twitch, budete muset toto nastavení zapnout. Doporučujeme přečíst si podrobný článek o systému VOD (Videos On Demand) zde.

Co je Twitch.tv?

Twitch.tv je platforma pro živé vysílání ().Byla založena v červnu 2011 spolumajiteli stránky Justin.tv, Justinem Kanem a Emmettem Shearem.Druh tohoto vysílání se zaměřuje především na videohry, vysílání soutěží eSports a další podobné akce s herním účelem, ale i hudbu, umění, či Talk Show.Obsah webu lze prohlížet buď živě, nebo pomocí záznamu z daného ...

Co je dodatečná vrstva zabezpečení na Twitch?

Kvůli dodatečné vrstvě zabezpečení můžete na svůj účet na Twitch přidat Dvojúrovňové ověřování. Skupinový chat umožňuje uživatelům zvát další uživatele do svých soukromých chatovacích místností. Pokud tyto pozvánky nechcete, povolte toto nastavení a Twitch zakáže uživatelům zvát vás na svůj soukromý chat, pokud je nesledujete.

Můžete použít libovolnou chatovací místnost na Twitch?

Tento příkaz můžete použít v libovolné chatovací místnosti na Twitchi a můžete tak ignorovat libovolného uživatele. Tato funkce je společná pro chat i šepot, takže pokud někoho začnete ignorovat v jednom z nich, budete ho ignorovat v obou.

Související příspěvky: