Jaký byl nejvyšší tlak vzduchu na našem území?

Obsah

Jaký byl nejvyšší tlak vzduchu na našem území?

Jaký byl nejvyšší tlak vzduchu na našem území?

V neděli ráno se tlak vzduchu pohyboval od 1040 hPa na Zlínsku po 1043 hPa na Chebsku, což jsou nejvyšší hodnoty od letošního února – to se tlak dostal až na 1046 hPa. Vůbec nejvyšší tlak vzduchu na našem území byl naměřen 23. ledna 1907 v Brně, tehdy tam tlak vystoupil na 1050,3 hPa.

Proč působí vysoký tlak vzduchu na náš organismus?

Jinak ale vysoký tlak vzduchu na náš organismus většinou působí velmi příznivě: jsme plní energie, bolesti hlavy nebo migrény se vyskytují pouze ojediněle, zvyšuje se pracovní výkonnost i koncentrace.

Jaký je vliv tlaku na krevní tlak?

Pokud jste si tlak v posledních dvou..., které dokážou krevní tlak dostat do přijatelných..., ale pokud je tlak zvýšený jen mírně..., aby se váš tlak přirozeně snížil? Hýbejte... pohyb má na tlak stejný vliv jako... programu snižování krevního tlaku ,“ uvedla pro web..., a tím se tlak zvyšuje.

Co se týče "vysoký tlak"?

Přečtěte si o tématu "vysoký tlak" . Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam nejoblíběnějších článků s klíčovými slovy "vysoký tlak" , které hledáte. V naší encyklopedii najdete články, fotografie i videa k tématu "vysoký tlak" .

Související příspěvky: