Co může Aloe vera zlepšit na kůži?

Obsah

Co může Aloe vera zlepšit na kůži?

Co může Aloe vera zlepšit na kůži?

Aloe vera při přímé aplikaci na kůži může zlepšit celou řadu kožních problémů: akné, černé tečky, červené skvrny, suchou kůži, "ještěrčí kůži", celulitidu, strie, zapařené hýždě, jizvy, mateřská znaménka i stařecké pigmentové skvrny. Účinky aloe vera na akné a s ním spojené kožní problémy byly předmětem mnoha výzkumů.

Co byste chtěli vyzkoušet při užívání aloe vera?

Pokud byste přece jenom chtěli vyzkoušet pozitivní účinky této rostliny při vnitřním užívání, navštivte raději kamennou lékárnu a poptejte se po gelu z aloe vera.

Proč použít Aloe vera na kůži?

Svým "adaptogenním" charakterem se přizpůsobí vašemu typu kůže. Aloe vera při přímé aplikaci na kůži může zlepšit celou řadu kožních problémů: akné, černé tečky, červené skvrny, suchou kůži, "ještěrčí kůži", celulitidu, strie, zapařené hýždě, jizvy, mateřská znaménka i stařecké pigmentové skvrny.

Co obsahuje Aloe vera?

Aloe vera obsahuje velké množství enzymů či vzácné stopové prvky, dále minerály, vitamíny skupiny B, C, E, cholin a beta-karoten. Spousta lidí si rostlinu aloe vera pěstuje doma. Je to totiž velmi nenáročná pokojovka, dobře roste i v bytě s ústředním topením a stačí ji zalévat jednou týdně.

Související příspěvky: