Jak zablokovat internetovou stránku?

Obsah

Jak zablokovat internetovou stránku?

Jak zablokovat internetovou stránku?

Jak tedy zablokuji internetovou stránku? Otevřete si složku Počítač (ve Windows XP Tento počítač) a proklikejte se do C:\\Windows\\System32\\drivers\\etc. Ve složce etc naleznete soubor hosts. Ten je třeba otevřít v P oznámkovém bloku.

Jak zablokovat webový soubor?

Stránek můžete do tohoto textového souboru vepsat neomezeně. Stačí jen psát je pod sebe a nezapomenout na mezeru mezi číselnou adresou a webovou stránkou. V případě, že jsou všechny weby, které chcete zablokovat, sepsány, dáte nahoře vlevo možnost Soubor a poté Uložit.

Jak zablokovat stránku myši?

Na jeho konec (za poslední text v něm) dáte kurzor myši a napíšete text: Tímto způsobem zablokujete webovou stránku www.google.cz. Vy si samozřejmě zvolíte stránku jinou, tu kterou chcete zablokovat. Stránek můžete do tohoto textového souboru vepsat neomezeně.

Jak blokovat nevhodné stránky?

Jak blokovat nevhodné webové stránky 1 Any Weblock. Any Weblock je program, který umožní blokování jakýchkoliv internetových stránek na vašem počítači. 2 The Web Blocker. Stejně slouží i The Web Blocker. V programu máte možnost filtrovat obsah stránek, například obsah pro... 3 i-bezpecne.cz. Pokud se vám nechce stránky vypisovat, mohla by se vám hodit aplikace i-bezpecne.cz,... More ...

Související příspěvky: