Proč se poskládají okna nad sebou?

Obsah

Proč se poskládají okna nad sebou?

Proč se poskládají okna nad sebou?

Zobrazit okna nad sebou – okna se poskládají směrem odshora dolů po celé šířce plochy. Zobrazit okna vedle sebe – okna se poskládají zleva doprava po celé výšce plochy. 10. 5. 2009 20:41 27. 3.

Jak uspořádat okna programů?

Uspořádat za sebe – okna programů se uspořádají na sebe v tom pořadí, v němž jste je vybrali. Zobrazit okna nad sebou – okna se poskládají směrem odshora dolů po celé šířce plochy. Zobrazit okna vedle sebe – okna se poskládají zleva doprava po celé výšce plochy.

Jak nastavit okna v panelu nástrojů?

V tomto tipu se podíváme, jak na to. V panelu nástrojů Snadné spuštění na hlavním panelu klepněte na ikonu Zobrazit plochu, čímž minimalizujete všechna okna programů do hlavního panelu. Využít můžete také klávesovou zkratku Win + D.

Jak vytáhnout okna na pracovní plochu?

Využít můžete také klávesovou zkratku Win + D. Na hlavím panelu klepněte na první program a poté na druhý program, jejichž okna budete chtít uspořádat. Tím je vytáhnete z hlavního panelu na plochu. Vytáhnout na pracovní plochu můžete samozřejmě i více oken programů, podle toho, kolik jich chcete na ploše vedle sebe uspořádat.

Související příspěvky: