Co jsou tvrdé dovednosti v životopise?

Obsah

Co jsou tvrdé dovednosti v životopise?

Co jsou tvrdé dovednosti v životopise?

Tvrdé dovednosti se v životopise uvádějí stručně a jasně, podle toho, na jaké místo se hlásíte. Jedná se o vaše know-how, vaše schopnosti a znalosti, které mohou náboráři uvést v popisu práce u vypsaného inzerátu. Pokud se například hlásíte na pozici v oblasti práva, uvedete v životopise „znalost pracovního a ...

Co je součástí životopisu "doplňující informace"?

Část životopisu "Doplňující informace" je určena pro záznam všech absolvovaných kurzů, získaných certifikátů, členství v organizacích, koníčků, ocenění, vašich publikací apod. Možná se nejedná o zásadní informace, ale nepodceňujte je. Často jsou právě tyto informace pro personalistu velice důležité.

Jak zařadit své zájmy do životopisu?

Najděte si tedy svou kategorii a do životopisu ji vepište. Není radno podcenit ani kolonku zájmů. Asi každý člověk může mezi své zájmy zařadit sport, knihy, film, hudbu a cestování. Takové zájmy však žádného "lovce hlav" nezaujmou. Zkuste být pestří a vybírat konkrétnější záliby, jež zařadíte do svého životopisu.

Co je součástí životopisu osobní dovednosti?

Část životopisu "Osobní dovednosti" slouží k popsání vašich osobnostních charakteristik, odborných, počítačových, jazykových a dalších dovedností. Do této části uveďte svůj mateřský jazyk a u cizích jazyků získané jazykové certifikáty a jazykovou úroveň pomocí stupnice A1-C2 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.

Související příspěvky: