Jak sušit přikrývku?

Obsah

Jak sušit přikrývku?

Jak sušit přikrývku?

Při sušení přikrývku každých 15-20 min vyndejte ze sušičky a protřepejte. Zabráníte tak, aby se peří zhlukovalo a na přikrývce také nezůstanou spálená místa po sušičce. Před použitím přikrývky, ji dostatečně vysušte. Pokud ji budete částečně sušit venku, nesušte ji na přímém sluníčku, protože by se látka mohla změkčit a hrozí tvorba děr.

Proč sušit přikrývku venku?

Před použitím přikrývky, ji dostatečně vysušte. Pokud ji budete částečně sušit venku, nesušte ji na přímém sluníčku, protože by se látka mohla změkčit a hrozí tvorba děr. Pokud si chcete být jistí, že je přikrývka zcela suchá, před praním ji zvažte.

Jaké jsou přikrývky s výplní?

Přikrývky s výplní z umělých vláken jsou těžší než přikrývky s přírodní výplní, jelikož k dosáhnutí stejných tepelných vlastností potřebují větší množství výplně. Vybírejte z klasických přikrývek pro jednolůžka (máme i v prodloužené velikosti) nebo dvojité pro dvoulůžko:

Co je srovnání funkcí sušiček?

Srovnání funkcí sušiček potravin Concept SO-1060 G21 Paradiso BIG Gorenje FDK 24 G21 Paradiso Cube Celkové hodnocení 91,8 % 84,3 % 81,3 % 77,5 % Orientační cena 1 600 Kč 1 600 Kč 1 300 Kč 1 200 Kč Automatické vypnutí Ano Ano Ano Ano Tichý chod Ano Ano Ano Ne 5 more rows ...

Související příspěvky: