Jaké jsou zdravé recepty černé fazole?

Obsah

Jaké jsou zdravé recepty černé fazole?

Jaké jsou zdravé recepty černé fazole?

Zdravé recepty černé fazole 1 Nuggets z černých fazolí. Tyto nugetky poslouží bezvadně i za studena, jako finger food a na různé hostiny a oslavy. 2 Podzimní ječmen s dýní. Na podzim je krása vařit, všude plno barev, chutí a zeleniny. Stačí použít fantazii, kombinovat... 3 Domácí fazolový tempeh. Tempeh nemusí být pouze ze sóji, lze ho vyrobit i z jiných luštěnin. Výborný je... More ...

Co jsou fazole?

Co jsou fazole? Fazole představují druh luštěnin, jedná se o semena rostlin rodu Phaseolus ( 1 ). Potravina pochází se Střední a Jižní Ameriky, kde byla pěstována po tisíce let. V současné době představují fazole důležitý zdroj potravy pro lidi na celém světě.

Jaké jsou nejlepší fazole pro zdravou pokožku?

Černé fazole jsou skvělým zdrojem proteinu,niacinu a kyseliny pantotenové, látek, které jsou nepostradatelné pro zdravou a krásnou pokožku. Navíc jsou ze všech fazolí nejlépe stravitelné. 1. Uvařte hrnek rýže ve dvou hrncích vroucí, osolené vody.

Co jsou fazole v našem jídelníčku?

Fazole patří mezi potraviny, které by neměly v našem jídelníčku chybět. Jedná se o levnou surovinu, která je navíc zcela nenáročná na přípravu a která tvoří skvělý doplněk mnoha pokrmů. Fazole představují také významný zdroj vlákniny a rostlinných bílkovin.

Související příspěvky: