Jak snižovat hladinu kyseliny močové?

Obsah

Jak snižovat hladinu kyseliny močové?

Jak snižovat hladinu kyseliny močové?

Nedostatek vitaminu E způsobuje poškození buněčných jader, což má za následek vznik kyseliny močové. Z bylinek používejte vojtěšku, kopřivu, lopuch – snižují hladinu kyseliny močové. Užívejte bromelin, omega-3 mastné kyseliny z rybího tuku nebo lněného oleje – mohou snižovat hladinu zánětlivých leukotrienů, které poškozují tkáň.

Jak snižovat kyselinu močovou?

Jedlá soda: Je skvělým pomocníkem při snižování kyseliny močové v těle. Stačí přidat půl lžičky jedlé sody do sklenice vody a nápoj pít každý den. Citrónová voda: Citrón s vodou je dobrý pro vaše tělo, protože zvyšuje zásaditost těla a zabraňuje tak tvorbě krystalů kyseliny močové.

Co vám pomůže snižování kyseliny močové?

A co vám pomůže tento problém léčit? 1 Jedlá soda: Je skvělým pomocníkem při snižování kyseliny močové v těle. Stačí přidat půl lžičky jedlé sody do sklenice vody a nápoj pít každý den. 2 Citrónová voda: Citrón s vodou je dobrý pro vaše tělo, protože zvyšuje zásaditost těla a zabraňuje tak tvorbě krystalů kyseliny močové. ... 3 Jablečný ocet: Dalším úžasným parťákem je jablečný ocet, ten také zvyšuje zásaditost. Je tedy účinný při rozpadu kyseliny močové a odvodu z těla. ...

Související příspěvky: