Co dělat, když máte opravdovou chřipku?

Obsah

Co dělat, když máte opravdovou chřipku?

Co dělat, když máte opravdovou chřipku?

Pokud máte opravdovou chřipku a souvisící bolesti hlavy a celého těla jsou větší než při běžném nachlazení, pak sáhněte raději po lécích, v nichž je jako látka tlumící bolest a zároveň snižující teplotu (antipyretika) obsažen ibuprofen. Na trhu jsou například léky Brufen, Ibalgin či Nurofen.

Jak léčit chřipku?

Jak léčit chřipku 1 Byliny: pomáhají, ale používejte je správně. Zmírnit příznaky nachlazení a chřipky pomáhají i byliny. Pokud se v nich dobře nevyznáte, sáhněte po nějaké směsi, kterou vám doporučí v lékárně. 2 Kuřecí polévka: snězte ji, i když nebudete mít chuť k jídlu. Při těžkých nemocech nebývá chuť k jídlu. Je třeba se přemáhat, aby se tělo neoslabilo hladověním? ... 3 Kapky: aplikujte dříve, než použijete kapesník. Jedinou výhodou opravdové chřipky je, že minimálně na jejím začátku nebudete mít rýmu. Při nachlazení je naopak jedním z nejčastějších příznaků.

Které potraviny vás pomalu zabíjí?

12 potravin, které vás pomalu zabíjí. A vy je možná jíte každý den! Věděli jste, že některé potraviny mohou mít z dlouhodobého hlediska až smrtící účinek? Spoustu z nich dokonce většina zařazuje do každodenního jídelníčku. Jestliže tyto potraviny navíc ještě nakombinujete, opravdu ohrožujete své zdraví!

Související příspěvky: