Jak se zbavit hlenu?

Obsah

Jak se zbavit hlenu?

Jak se zbavit hlenu?

Jedním z nejlepších způsobů, jak se zbavit hlenu, je inhalování obyčejné páry. Stačí vám velký hrnec s vroucí vodou, který necháte trochu vychladnout, dáte si přes hlavu ručník a hluboce a pomalu budete páru nosem a pusou inhalovat.

Jak se zbavit hlenu v hrdle?

1 Přidejte kurkumu do sklenice s vodou a osolte. Směs dobře promíchejte. 2 Malé množství roztoku použijte ke kloktání hrdla. 3 Opakujte 3 až 4krát denně, abyste se zbavili hlenu a snížili množství jeho nánosů v hrdle. More ...

Jak na rychlé odstranění hlenů?

Domácí recepty na rychlé odstranění hlenů 1 Med a citron. Med má silné antibakteriální, antivirální a antimykotické účinky. Navíc jeho složky výborně zklidňují podrážděné sliznice dýchacích cest, čímž poskytuje téměř okamžitou úlevu. 2 Zázvor, med a pepř. Zázvor působí jako přírodní rozpouštěč hlenů. Má také silné antialergické, antivirální a antibakteriální vlastnosti. 3 Jablečný ocet. Jablečný ocet je výborný v tom, že navzdory své kyselé chuti má na tělo zásadotvorné účinky. Udržováním vhodného pH těla předejdete nadměrné tvorbě hlenů.

Související příspěvky: