Kde se používají zásuvky v dubajské elektrické?

Obsah

Kde se používají zásuvky v dubajské elektrické?

Kde se používají zásuvky v dubajské elektrické?

V Dubaji se nejčastěji používají zásuvky se třemi kolíky, které jsou běžné třeba ve Velké Británii. Do kufru si tedy nezapomeňte přibalit adaptér, případně si ho kupte na tržišti. Některé nabíječky na mobilní telefony nebo tablety můžete připojit do dubajské elektrické sítě bez adaptéru. Elektrická zásuvka v Dubaji má napětí 220 V.

Kde seženete potraviny v Dubaji?

Obecně však platí, že potraviny stojí v Dubaji stejně, nebo i méně než v ČR, a to např. v bistrech, fastfoodech, supermarketech či na tradičních tržištích. Chleba totiž např. seženete cca za 27 Kč, stejně tak 1 kg ovoce a Big Mac Menu v McDonald’s stojí přes 150 Kč.

Jak dlouho trvá zjištění dubajského času v Dubaji?

V průběhu zimního času tedy pro zjištění dubajského času stačí přičíst 3 hodiny k tomu našemu, v průběhu letního času jen 2 hodiny. Chcete-li v Dubaji používat svůj mobilní telefon, musíte mít aktivovaný roaming.

Jak se rozděluje Dubajský záliv?

Dubajský záliv rozděluje Dubaj na dvě města na Deira na severu a Bur Dubaj na jihu. Záliv byl v minulosti důležitým přístavištěm pro tradiční dřevěné lodě „dhows“ převážející zboží z Indie či Afriky.

Související příspěvky: