Jak usnout před spaním?

Obsah

Jak usnout před spaním?

Jak usnout před spaním?

Na rovinu, cvičení před spaním není pro tělo úplně ideální. Organismus je ještě nějakou dobu po tréninku naladěný na "beast mode" a usnout v takovém stavu může být velmi obtížné. Pokud se Vám usnout nakonec povede, spánek bude postrádat na kvalitě. Tělo se nebude moct věnovat správné regeneraci a ráno se probudíte jak přejetí parním válcem.

Co jsou nejhorší potraviny před spaním?

Nejhorší potraviny před spaním 1 Čokoláda. Kofein se obvykle nachází v kakaových luscích použitých k její výrobě a je rovněž přítomen v kávě, která... 2 Ostré jídlo. Trávení se během spánku zpomaluje. A protože na strávení kořeněných jídel potřebuje tělo vydat zvláštní... 3 Káva. Kávová zrna jsou používána na výrobu kofeinových nápojů. Miliony lidí se spoléhají na... More ...

Co si dopřát před spaním?

Nabízíme vám ale příjemné řešení: seznam potravin, které si můžete dopřát klidně i před spaním, a nepřiberete po nich! Méně tučný tvrdý sýr Kdo si rád večer dá jen tak kousek sýra bez ničeho, bude mít radost: kvalitní, nepříliš tučný tvrdý sýr je pochoutkou plnou bílkovin, která nám v přiměřeném množství určitě váhu nezvedne.

Související příspěvky: