Jak krokovat na pásu?

Obsah

Jak krokovat na pásu?

Jak krokovat na pásu?

Na zem položíme krokovací pás a děti krokují na pásu. Když nám krokování jde, začneme se sčítáním. Na začátku pásu stojí vedle sebe Eva a Adam (toho v případě nouze hraje třeba babička).

Co se týče krokového motoru?

Plný krok s plným sepnutím obou fází motoru najednou dává větší moment než běh se stejným maximálním proudem na fázi při polovičním kroku nebo mikrokrokování. Krokový motor je však omezován vznikem tepla.

Jak vybrat krokový motor?

10 tipů jak vybrat krokový motor 1 Seznamte se se čtyřmi nejrozšířenějšími mýty o mikrokrokování.. Mikrokrokování je vhodné pro plynulý pohyb. Ale to,... 2 Určete požadavky na zatížení.. Nejprve určete typ zátěže. Jedná se o setrvačnou zátěž, nebo o zatížení třením? Pokud... 3 Mějte na paměti možné problémy s kroutícím momentem.. Základní příčinou mnoha problémů s... More ...

Proč používají krokové motory a pohony?

Konstruktéři při použití krokových motorů a pohonů občas zapomínají na základy teorie motorů, jako jsou zpětné elektromotorické napětí a elektrické časové konstanty. Výsledkem je nesprávně specifikovaný krokový motor nebo budič a motor, kterým se v aplikaci nedostává síly (napětí a/nebo proudu).

Související příspěvky: