Co se stalo, když se složil Chrome?

Obsah

Co se stalo, když se složil Chrome?

Co se stalo, když se složil Chrome?

Po zkušebním stažení souboru ze stránek MS (kontrola upgrade na windows 8) se složil Chrome a od té… Chceš říct, že jsi pouhým stáhnutím souboru odrovnal Chrome? Asi už není, co býval... Když jsi Chrom… Dobrý den, mám také problém s Google Chrome. Fungoval bez potíží, ale dnes nastal problém. Když ho z…

Jak nainstalovat Google Chrome?

Některé antivirové programy mohou zabránit instalaci aplikace Google Chrome do počítače. Stáhněte si Chrome znovu z adresy google.com/chrome. Zkuste ho znovu nainstalovat. Znovu zapněte antivirový program. Pokud se Google Chrome nedaří nainstalovat, ani když je antivirový program vypnutý, pravděpodobně bude antivirový program potřeba upgradovat.

Jak nastavit okno Chrome na počítači?

Windows 7: Až bude vše hotovo, otevře se okno Chromu. Windows 8 a 8.1: Zobrazí se uvítací obrazovka. Klikněte na Další a vyberte výchozí prohlížeč. Windows 10: Až bude vše hotovo, otevře se okno Chromu. Poté můžete Chrome nastavit jako výchozí prohlížeč. Na počítači s Windows klikněte na nabídku Start: nebo . Klikněte na Spustit.

Co dělat, když je na disku počítače pro Chrome dostatek místa?

Pokud na disku počítače pro Chrome není dostatek místa, může docházet k potížím. Uvolněte prostor na pevném disku smazáním nepotřebných souborů, jako jsou například dočasné soubory, soubory uložené v mezipaměti prohlížeče nebo staré dokumenty či programy. Stáhněte si Chrome znovu z adresy google.com/chrome. Zkuste ho znovu nainstalovat.

Související příspěvky: