Co je hrubost brusného papíru?

Obsah

Co je hrubost brusného papíru?

Co je hrubost brusného papíru?

Typy brusného (smirkového) papíru 1 Zrnitost. Zrnitost brusného papíru odkazuje na jeho hrubost. Čím nižší je její číslo, tím hrubší papír je. ... 2 Abraziva. Typ broušeného povrchu také rozhoduje o druhu potřebného abraziva. Když brousíte kov nebo tvrdé dřevo, budete potřebovat tvrdší abrazivum než při broušení měkkého dřeva. 3 Podkladová vrstva. Archy i kotouče brusného papíru určeného na dřevo mívají papírový podklad; u papíru na kov je podklad ze speciálního textilu.

Co jsou role brusného papíru?

Nedílnou součástí našeho sortimentu jsou role brusného papíru . Používají se zejména na formáty pro ruční broušení, případně pro výrobu nekonečných pásů. Nakupte u nás brusný papír v roli, jaký potřebujete – na dřevo, kovy nebo laky a tmely. Role jsou k dispozici v různých šířkách a provedeních, například se suchým zipem nebo molitanovým podkladem.

Kde koupit Brusný papír na dřevo?

Nakupte u nás brusný papír v roli, jaký potřebujete – na dřevo, kovy nebo laky a tmely. Role jsou k dispozici v různých šířkách a provedeních, například se suchým zipem nebo molitanovým podkladem. Minirole brusný papír suchý zip SAITAC AWD 115x5 P...

Související příspěvky: