Kdy se Černá kočka usadí?

Obsah

Kdy se Černá kočka usadí?

Kdy se Černá kočka usadí?

Když vás černá kočka navštíví, čeká vás milé překvapení. Problém ale nastává v okamžiku, kdy se u vás rozhodne usadit. To vám přinese jistou smůlu ve všem na co sáhnete. V Jižní Americe dokonce zašli tak daleko, že pokud jim černá kočka přejde přes cestu, doporučuje se raději vrátit zpátky domů, ať už se nacházíte kdekoliv.

Kdy se vám ztratí kočka?

CO DĚLAT, KDYŽ SE VÁM ZTRATÍ KOČKA? 1 – Volat na ní – pozdě večer nebo co nejdříve ráno, zkrátka dokud je ticho. Kočky ve stresu bývají někde zalezlé a úkrt... 2 – Nechat v blízkosti ztráty krmení a vodu – sice je pravděpodobné, že kočka ve stresu nepřijde, nic tím nemůžete pokazit. 3 – Vylepit po okolí spoustu letáků – ideálně s fotografií, určitě by tam mělo být na CO slyší,... More ...

Jak vznikla pověra o černé kočce přes cestu?

Dodnes známá pověra o černé kočce přes cestu a následné smůle vznikla totiž právě ve středověku. Fanatičtí lovci čarodějnic tehdy usoudili, že černá kočka je pro čarodějnici nepostradatelným společníkem a že v ní musí být ukryt ďábel.

Kde se kočka dostala dovnitř domu?

Pokud tam ale není, nastává pečlivější hledání uvnitř domu. Pokud existuje možnost, že by se vaše kočka dostala do sklepa, do technického podlaží, do kočárkárny, do prádelny a do jiných prostor v suterénu, prohlédněte je co nejrychleji. Pokud od nich máte klíče, prohlédnete je ihned. Pokud ne, nechte tento průzkum na pozdější dobu.

Související příspěvky: