Můžete použít nástroj vyčištění systému Windows aktualizačních souborů?

Obsah

Můžete použít nástroj vyčištění systému Windows aktualizačních souborů?

Můžete použít nástroj vyčištění systému Windows aktualizačních souborů?

Můžete použít nástroj Vyčištění disku a funkce Windows Update vyčištění, aby se vymazat aktualizace systému Windows, které již nepotřebujete, a jen zabírá úložiště, které lze využít pro soubory, které skutečně potřebujete. Postupujte podle následujících kroků, aby k vyčištění systému Windows aktualizačních souborů:

Jak odstranit aktualizační soubory systému Windows?

Vypuštění aktualizačních souborů systému Windows se provádí s cílem získat více prostoru do hardwaru počítače, odstranit poškozené a zastaralé soubory. Windows Update je spuštěn v backend s frekvencí vybrané uživatelem systému Windows.

Co se týká Aktualizace systému Windows?

Pokud jste nevybrali pravidelné aktualizaci, pokud jsou k dispozici aktualizace systému Windows, budete upozorněni okně upozornění. Obvykle jsou přenášeny informace týkající se velikosti aktualizací. Tak budete vědět, kolik místa budete potřebovat pro aktualizace.

Jak jsou přenášeny místa pro aktualizace?

Obvykle jsou přenášeny informace týkající se velikosti aktualizací. Tak budete vědět, kolik místa budete potřebovat pro aktualizace. 8 operační systém Windows 7 nebo Windows vyžaduje 16 GB volného místa na pevném disku pro 32bitovou verzi, nebo 20 GB pro 64-bitové verzi.

Související příspěvky: