Co je průvodce vzduchem?

Obsah

Co je průvodce vzduchem?

Co je průvodce vzduchem?

Průvodce vzduchem je psán vzdělávacím a zábavným způsobem a je určený jak pro vlastníky společností, tak prodejce, podporu i servis, a každý zde pro sebe nalezne mnoho užitečných informací. Přejeme příjemné čtení Úvod 3 Stlačování vzduchu4 • O vzduchu 4 • O stlačeném vzduchu 5 • Co obsahuje stlačený vzduch?

Co potřebujete vědět o stlačeném vzduchu?

V Průvodci naleznete vše, co potřebujete vědět o stlačeném vzduchu a o většině využití aplikací, jež jsou s ním spojené. Tedy od navrhování vzduchového systému až po pracovní principy kompresorů. Tento průvodce je navržen tak, abyste si byli jistí při výběru zboží jak pro nové instalace, tak i pro rozšiřování systému vzduchu.

Jaká je délka přívodu vzduchu?

Vlevo je délka přívodu vzduchu, kde rovné úseky jsou jasné, ale každý ohyb o 90° se počítá jako 2,5metru rovného vedení. Takže například pokud mám vedení 5 metrů a jsou na něm dva ohyby 90° (tj. 2x 2,5metru), tak budu počítat, že moje vedení je dlouhé 5 + 2,5 + 2,5 = 10 metrů.

Co je stlačování vzduchu?

Jiné plyny 1% Kyslík (O) 21% Dusík (N) 78% Stlačování vzduchu Stlačování vzduchu5 Na rozdíl od kapalin je možné vzduch stlačit; tj. daný objem vzduchu může být zmenšen pomocí vyššího tlaku, aby vznikl nový výsledný objem. Komprese se provádí pomocí stroje se zdrojem energie - kompresoru.

Související příspěvky: