Co dělat, když vás pokouše pes?

Obsah

Co dělat, když vás pokouše pes?

Co dělat, když vás pokouše pes?

Co dělat, když vás pokouše pes? Říkáte si, že vás žádný pes pokousat nemůže, protože nechodíte na místa, kde se psi venčí? To je omyl, stát se to může i při chůzi na ulici, třeba když výjdete z branky. Víme dobře o čem mluvíme, známe to z vlastní zkušenosti.

Co dělat když pes kouše?

Co dělat když pes kouše 1 Rizikové skupiny aneb kdy hrozí opravdové nebezpečí. Nabízí se jako hlavní rizikovou skupinu zmínit děti. Ano, děti jsou... 2 Smečka psů spíše kousne a zaútočí. I lidé se vzájemně v průběhu tzv. davového šílenství udupou, zabijí. V partě se také... 3 Hlavní příčina proč pes kouše a proč útočí na lidi. V úvodu zmíněné psychické vady jsou velmi vzácné. More ...

Co se stane, když pes zakousne?

Jakmile se pes již zakousne, po útoku pepřovým směrem je možné, že se nepustí a stane se ještě více agresivnějším. Na druhou stranu je možné, že se zalekne a stisk čelistí povolí. Nezapomeňte, že nejdůležitější je chránit si krk a obličej. Kolují informace o tom, že je vhodné se stočit do klubíčka a čekat, co se stane.

Co se stane, když pes kořistí?

Oděv či jinou věc, poté co se do ní pes zakousne, zabaví se. Můžete dokonce samotnému útoku zcela předejít, jestliže psovi danou věc chytře podstrčíte. Pes bude kořistí, kouskem z vás pravděpodobně zabaven čímž získáte čas na to vymyslet, co dělat dál.

Související příspěvky: