Jaká je teplota stlačenýho vzduchu?

Obsah

Jaká je teplota stlačenýho vzduchu?

Jaká je teplota stlačenýho vzduchu?

Po kompresi a určitém zchlazení je stlačený vzduch nasycen vodními parami a má relativní vlhkost 100 %. Jakmile stlačený vzduch začne procházet skrze potrubní systém, dochází k jeho postupnému zchlazování, přičemž začíná kondenzace vody. Teplota, při které začíná docházet ke kondenzaci se nazývá tlakový rosný bod.

Co potřebujete vědět o stlačeném vzduchu?

V Průvodci naleznete vše, co potřebujete vědět o stlačeném vzduchu a o většině využití aplikací, jež jsou s ním spojené. Tedy od navrhování vzduchového systému až po pracovní principy kompresorů. Tento průvodce je navržen tak, abyste si byli jistí při výběru zboží jak pro nové instalace, tak i pro rozšiřování systému vzduchu.

Co je stlačeným vzduchem?

Průvodce stlačeným vzduchem obsahuje odpovědi přesně na takovéto otázky. Průvodce rovněž vysvětluje termíny a výrazy vyskytující se v souvislosti se stlačeným vzduchem, abyste získali přehled o tom, jak kombinovat různé části kompresorového systému určeného pro výrobní zařízení a pneumatické nářadí. O vzduchu

Co je stlačování vzduchu?

Jiné plyny 1% Kyslík (O) 21% Dusík (N) 78% Stlačování vzduchu Stlačování vzduchu5 Na rozdíl od kapalin je možné vzduch stlačit; tj. daný objem vzduchu může být zmenšen pomocí vyššího tlaku, aby vznikl nový výsledný objem. Komprese se provádí pomocí stroje se zdrojem energie - kompresoru.

Související příspěvky: