Co se pohybuje za hranicí rizika pití alkoholu?

Obsah

Co se pohybuje za hranicí rizika pití alkoholu?

Co se pohybuje za hranicí rizika pití alkoholu?

Už jen proto, že podle výsledků exkluzivního sociologického šetření realizovaného agenturou Nielsen Admosphere se na hraně rizikového pití alkoholu pohybuje 51 % českých mužů a 44 % českých žen. Zcela za hranicí rizika se podle výzkumu pohybuje zhruba 20 % mužů a 5 % žen.

Proč je Měsíc bez alkoholu příliš krátký?

I když se řada odborníků domnívala, že měsíc bez alkoholu je příliš krátká doba na to, aby se v těle něco mohlo změnit k lepšímu, pokus provedený před čtyřmi lety britským novinářem ukázal, že nemají tak úplně pravdu.

Proč se vzdát alkoholu nauhý měsíc?

A i když se alkoholu vzdáte na pouhý měsíc, může se ve vašem těle změnit mnoho k lepšímu. Rozhodně to stojí za vyzkoušení. Už jen proto, že podle výsledků exkluzivního sociologického šetření realizovaného agenturou Nielsen Admosphere se na hraně rizikového pití alkoholu pohybuje 51 % českých mužů a 44 % českých žen.

Jaké jsou vlivy alkoholu na plodnost?

Konzumace alkoholu ovlivňuje i imunitní systém. Člověk je pak samozřejmě náchylnější k řadě onemocnění, hůře se mu hojí rány nebo se mohou objevit pooperační komplikace. Alkohol, dokonce i jeho mírné pití, snižuje u žen plodnost. U mužů má dlouhodobé užívání alkoholu vliv nejen na plodnost, ale i erekci.

Související příspěvky: