Jak udržet vodu v bazénu?

Obsah

Jak udržet vodu v bazénu?

Jak udržet vodu v bazénu?

V běžném bazénu je jedinou možnou variantou, jak udržet vodu průzračně čistou, všechno živé zabít. Musí v něm být mrtvá voda, to znamená pravidelně dodávat bazénovou chemii, použít další sofistikované čisticí zařízení a nejlépe vše najednou. Kromě toho, že údržba leze do peněz a jsou s tím každodenní starosti, není to zrovna zdravé.

Jak se zbavit znečištění v bazénu?

Jak se zbavit znečištění? Zkontrolujte správný chod filtrace. ... Po 24 hodinách přidejte Vločkovač. Jestliže se voda v bazénu nevyčistí po 4-5 dnech nepřetržitého filtrování, při vysoké koncentraci volného chloru, použijte Studna Minerál pro odstranění minerálního zabarvení a zákalu.

Jaké jsou výhody přírodního bazénu?

Zde se projeví další výhody přírodního bazénu. Pokud je dobře navržen a osázen, není potřeba se o něj nijak zvlášť starat. Čistota se v něm udržuje díky vyváženým přírodním procesům a stále je na co koukat, takže i kdybyste se vůbec nekoupali, vyplatí se jako překrásná dominanta vaší zahrady.

Jak udržovat správnou hodnotu vody v bazénu?

Je důležité udržovat správou hodnotu pH. Ta udává, zda je voda ve vašem bazénu zásaditá, nebo kyselá. Pro zdravotní nezávadnost bazénové vody a správnou funkci veškerých přípravků se hodnota pH musí pohybovat v rozmezí 7,0 až 7,4.

Související příspěvky: