Co dostanu, když si hru koupím?

Obsah

Co dostanu, když si hru koupím?

Co dostanu, když si hru koupím?

Co všechno dostanu, když si hru koupím? Co se provozu týče. statisticky pak budeš mít ve hře přes 50 vozidel a 15 linek (+mimořádnosti) navíc. Do budoucna plánujeme nejen rozšiřovat vozový park o nové modely, ale také rozšiřovat mapu o další linky a reálné mapy. Součástí zlaté verze také bude multiplayer, kde se hráči navzájem v reálném čase uvidí.

Jak se hra připojuje k hernímu serveru?

Hra se připojuje k hernímu serveru, se kterým komunikuje i během hraní. Ukládá na něj tvé statistiky z jízd, jako je například situace, kdy dokončíš linku - hra zpracuje celou tvoji jízdu a uloží ji do tvého profilu zde na webu.

Co získáš, když si hru koupím?

Díky zlaté verzi získáváme finance na další vývoj hry, který letos pokračuje již sedmým rokem. Koupí nás nejen podpoříš, ale získáš také plný obsah hry (propracovaný režim tramvají a trolejbusů, mnoho vozidel, linek a spoustu dalšího). podrobný výpis toho, co je obsaženo ve zlaté verzi najdeš v odstavci Co všechno dostanu, když si hru koupím?

Jak dlouho můžete hrát na zkoušku?

Lze hrát neomezeně dlouho. Na zkoušku si v ní můžete vyzkoušet tři různé linky (například na letiště, autobusové nádraží či hlavní vlakové nádraží. Jsou v ní dostupné tři typy autobusů různých délek (12, 15 a kloubový 18 metrů dlouhý). Díky zlaté verzi získáváme finance na další vývoj hry, který letos pokračuje již sedmým rokem.

Související příspěvky: