Můžete vymazat celou historii?

Obsah

Můžete vymazat celou historii?

Můžete vymazat celou historii?

pokud chcete vymazat celou historii, stačí pouze stisknout tlačítko "Vymazat všechny údaje o prohlížení". 3. vyberte část historie (nebo všechny položky), které chcete odstranit a stiskněte tlačítko „Delete“ na… postupovala jste podle návodu, který je zveřejněn o kousek výš?

Jak vymazat historii na počítači?

Jak vymazat historii na počítači v Internet Explorer 1 I u prohlížeče Internet Explorer máte dvě možnosti, jak začít s vymazáváním internetové historie. Buď to zvládnete... 2 V záložce „Obecné“ na spodní části najdete sekci věnovanou „Historii procházení“, kde kliknete na tlačítko... More ...

Jaké jsou informace v historii prohlížení?

Jaké informace se nachází v historii? Historie prohlížení a stahování: Historie prohlížení je seznam stránek, které jste navštívili. Zobrazují se v nabídce Historie, v okně Knihovna stránek v sekci Historie a v našeptávači adresního řádku. Historie stažených souborů je seznam souborů, které jste stáhli.

Jaké jsou historie vyhledávání?

Historie vyhledávání zahrnuje údaje, které jste zadali do vyhledávacího pole na stránce nového panelu nebo do pole vyhledávání vedle adresního řádku. Cookies: Cookies obsahují informace o webových stránkách, které jste navštívili, jako např. jejich nastavení či informace o stavu přihlášení. Zahrnují též informace a individuální nastavení stránek uložené zásuvným modulem Adobe Flash.

Související příspěvky: