Proč je aplikace Gmail pomalá?

Obsah

Proč je aplikace Gmail pomalá?

Proč je aplikace Gmail pomalá?

aplikace Gmail je nezvykle pomalá. Zkontrolujte svá nastavení oznámení z Gmailu. Pokud se problém nevyřeší, zkuste kroky pro odstraňování problémů uvedené níže. Otevřete svůj účet jiného poskytovatele na počítači.

Jak se přihlásit do Gmailu?

Pokud vám v telefonu nebo tabletu dochází místo, synchronizace nebude fungovat. Místo v zařízení uvolníte takto: odstraňte hudbu, knihy, filmy nebo televizní pořady Google Play, které jste si stáhli. Na počítači otevřete Gmail. Pokud se nemůžete přihlásit nebo se vám ukazuje jedna z následujících chyb, synchronizace aplikace Gmail nebude fungovat.

Proč se aplikace Gmail nesynchronizuje?

Pokud se aplikace Gmail nesynchronizuje automaticky, můžete si všimnout těchto problémů: aplikace Gmail je nezvykle pomalá. Zkontrolujte svá nastavení oznámení z Gmailu. Pokud se problém nevyřeší, zkuste kroky pro odstraňování problémů uvedené níže.

Jak získat přijímání e-mailů?

Nejnovější řešení potíží s posíláním a přijímáním e-mailů získáte, když aplikaci Gmail aktualizujete. Zkuste otevřít nějakou webovou stránku. Pokud jste na veřejném místě, například v kavárně nebo knihovně, může být k připojení k internetu nutné přijmout smluvní podmínky. Přejděte v zařízení do Nastavení .

Související příspěvky: