Kdy smažete účet dítěte?

Obsah

Kdy smažete účet dítěte?

Kdy smažete účet dítěte?

Když účet dítěte smažete, máte ještě nějakou dobu na jeho obnovení, než o e-maily, fotky a informace v něm definitivně přijdete. Tip: Tato možnost je dostupná, jen pokud je vaše dítě mladší 13 let (nebo příslušného věku ve vaší zemi) a účet Google jste mu vytvořili vy.

Jak odstranit účet dítěte?

Na zařízení dítěte přejděte do Nastavení . Klepněte na Uživatelé a účty účet Google, který chcete odstranit Odstranit účet . Pokud možnost „Odstranit účet“ nevidíte, klepněte vpravo nahoře na ikonu možností Odstranit účet. Dokončete odstranění účtu dítěte podle pokynů na obrazovce.

Jak obnovit účet dítěte?

Důležité: Pokud jste smazali účet Google dítěte i vaši rodinnou skupinu, nebude účet dítěte možné obnovit. Přejděte v prohlížeči na stránku families.google.com . Možná se budete muset přihlásit pomocí svého rodičovského účtu. Vyberte nabídku Obnovit účet dítěte Obnovit.

Jak odstranit účet Google dítěte?

Poznámka: Pokud jste dříve ke stávajícímu účtu Google dítěte přidali dohled, budete při mazání údajů potřebovat jeho součinnost. Spusťte na zařízení Android dítěte aplikaci Family Link . Vlevo nahoře klepněte na nabídku Odstranit účet Odstranit účet. Vyberte svou e-mailovou adresu a zadejte heslo.

Související příspěvky: