Jak připojit přílohu do Gmailu?

Obsah

Jak připojit přílohu do Gmailu?

Jak připojit přílohu do Gmailu?

Přílohy u zpráv poslaných a přijatých v Gmailu jsou automaticky kontrolovány, zda neobsahují viry. Pokud se pokoušíte připojit přílohu obsahující virus, zobrazí se chybová zpráva „Byl zjištěn virus!“.

Jak se přihlásit na e-mail?

Zapomněli jste uživatelské jméno nebo e‑mailovou adresu, pomocí které se přihlašujete. Znáte uživatelské jméno i heslo, ale nedaří se vám přihlásit. Domníváte se, že váš účet používá někdo jiný. Máte potíže s dvoufázovým ověřením.

Co se děje v příloze e-mailu?

Pokud Gmail odhalí virus v příloze e-mailu, který už je ve vaší doručené poště, nebudete přílohu moci stáhnout. Tato chyba se může zobrazit, pokud v Gmailu momentálně nelze zkontrolovat určité soubory. Zkuste přílohu stáhnout později, případně ji můžete otevřít na vlastní nebezpečí. Zvolte oddíl, ke kterému chcete poskytnout zpětnou vazbu.

Může Gmail odhalí virus v příloze e-mailu?

Pokud Gmail odhalí známý virus připojený k e-mailu, který vám byl poslán, zprávu odmítne a uvědomí o tom odesílatele. Pokud Gmail odhalí virus v příloze e-mailu, který už je ve vaší doručené poště, nebudete přílohu moci stáhnout. Tato chyba se může zobrazit, pokud v Gmailu momentálně nelze zkontrolovat určité soubory.

Související příspěvky: