Můžete si stáhnout aplikaci Netflix pro Windows?

Obsah

Můžete si stáhnout aplikaci Netflix pro Windows?

Můžete si stáhnout aplikaci Netflix pro Windows?

Netflix je dostupný z vašeho internetového prohlížeče na www.netflix.com, když se přihlásíte nebo si vytvoříte nový účet. Pokud máte počítač s Windows 8 nebo Windows 10, můžete si taky stáhnout aplikaci Netflix pro Windows.

Kde je Netflix k dispozici?

Netflix je k dispozici na mnoha zařízeních. Některá zařízení už aplikaci Netflix obsahují, ale do jiných si ji uživatelé musí stáhnout sami. Při instalaci Netflixu postupujte podle odkazu na svém chytrém telefonu nebo tabletu. Netflix je dostupný z vašeho internetového prohlížeče na www.netflix.com, když se přihlásíte nebo si vytvoříte nový účet.

Jak se přihlásit do aplikace Netflix?

Můžete se přihlásit na jakémkoli zařízení kompatibilním s Netflixem nebo hned na několika kompatibilních zařízeních. Pokud dojde k nějakým potížím, projděte si postup při řešení problémů v sekci Nemůžu se přihlásit do aplikace Netflix. Pokud ještě nemáte aplikaci Netflix, přejděte do sekce Jak stáhnu aplikaci Netflix?

Jak začít členství na Netflixu?

Vítejte na Netflixu! Jsme velmi rádi, že jste se k nám přidali, a těšíme se, až vám pomůžeme využít vaše členství naplno. Níže najdete užitečné informace o tom, jak začít. Pokud tady potřebné informace nenajdete, zkuste se podívat do našeho Centra zákaznické podpory.

Související příspěvky: