Jak si přidat vyhledávací moduly do Firefoxu?

Obsah

Jak si přidat vyhledávací moduly do Firefoxu?

Jak si přidat vyhledávací moduly do Firefoxu?

Řada webů nabízí vlastní vyhledávací moduly, které je možné si přidat do Firefoxu. To vám umožní vyhledávat pomocí vyhledávačů těchto webů přímo z adresního řádku nebo pole vyhledávání Firefoxu. Tento článek vysvětluje, jak si můžete přidat nebo odebrat vyhledávací moduly, které Firefox používá.

Jak se otevírají odkazy ve Firefoxu?

Seznamte se se základními funkcemi Firefoxu (záložkami, panely, vyhledáváním, doplňky, akcemi stránky aj.) a najděte odkazy na další související články. Webové odkazy se automaticky otevírají ve Firefoxu, pokud je ve vašem systému nastaven jako výchozí prohlížeč. Tento článek vysvětluje, jak jej takto nastavit.

Jak opravit pády v Firefoxu?

U programu WindowBlinds se vyskytuje známá chyba, která ve Firefoxu způsobuje pády. Zde naleznete pár způsobů, jak problém ošetřit. Hlášení Firefoxu o připnutí veřejných klíčů: o co jde a co s tím. Hlášení o zdraví Firefoxu vás informuje o tom, jak si vede váš Firefox 58 nebo nižší v oblasti výkonu a stability.

Jak prohlížet webové stránky ve Firefoxu?

Vyhledávejte a prohlížejte webové stránky snadno s těmito základními funkcemi Seznamte se se základními funkcemi Firefoxu (záložkami, panely, vyhledáváním, doplňky, akcemi stránky aj.) a najděte odkazy na další související články. Webové odkazy se automaticky otevírají ve Firefoxu, pokud je ve vašem systému nastaven jako výchozí prohlížeč.

Související příspěvky: