Jak odstranit uživatele namísto skupin?

Obsah

Jak odstranit uživatele namísto skupin?

Jak odstranit uživatele namísto skupin?

Jak již bylo řečeno, pokuste se použít Zrušit pouze pro uživatele namísto skupin. Co se stane, když se pokusíme ze seznamu odstranit uživatele nebo skupinu. Můžete snadno odstranit uživatele, který jste právě přidali, ale pokud se pokusíte odstranit některé z položek, které již tam byly, obdržíte chybovou zprávu.

Jak odhlásit nebo přepnout uživatele?

Když se chcete Odhlásit nebo Přepnout uživatele, klikněte na nabídku systému na pravé straně horní lišty, klikněte na své jméno a pak zvolte příslušnou položku. Položky Odhlásit se a Přepnout uživatele se v nabídce objeví jen v případě, že máte v systému více než jeden uživatelský účet.

Co se stane, když se pokusíme odstranit uživatele nebo skupinu?

Klepněte na tlačítko OK a uživatel nebo skupina bude přidána do seznamu řízení přístupu. Nyní můžete zkontrolovat sloupec Povolit sloupec nebo Odmítnout . Jak již bylo řečeno, pokuste se použít Zrušit pouze pro uživatele namísto skupin. Co se stane, když se pokusíme ze seznamu odstranit uživatele nebo skupinu.

Jaké jsou oprávnění v pevném disku?

Oprávnění jsou buď zděděná, nebo ne. Obvykle ve Windows, každý soubor nebo složka dostane jejich oprávnění z nadřazeného adresáře. Tato hierarchie pokračuje až do kořenového adresáře pevného disku. Nejjednodušší oprávnění mají nejméně tři uživatelé: SYSTEM, aktuálně přihlášený uživatelský účet a skupina Administrators.

Související příspěvky: