Jak použít bylinné čaje na podporu sleziny?

Obsah

Jak použít bylinné čaje na podporu sleziny?

Jak použít bylinné čaje na podporu sleziny?

Domácí léčba nemocí sleziny 1 Bylinné čaje na podporu sleziny. Na podporu činnosti sleziny užívejte pampelišku (smetanku lékařskou): 2 čajové lžičky... 2 Tinktura. Tinktura z ostropestřce mariánského se používá na otoky sleziny . Užívejte ji minimálně 2 měsíce. 3 Obklad. Při nedostatečnosti sleziny přikládejte na oblast jetelové listy. 1 hrst listů jetele lučního přelijte 300... More ...

Jak zvýšit slezinu?

Vhodnou stravou, zejména na podzim a v zimě, můžete slezinu pozitivně ovlivnit. 1. Omezte na podzim a v zimě spotřebu syrových potravin a šťáv. 2. Protože slezina miluje sucho,jsou příznivé suché potraviny, dále také zahřivající koření, jako skořice, muškátový oříšek.

Jak zvýšit slezinu v zimě?

Vhodnou stravou, zejména na podzim a v zimě, můžete slezinu pozitivně ovlivnit. 1. Omezte na podzim a v zimě spotřebu syrových potravin a šťáv.

Jak se posílit slezinu?

Je-li však tráveni velmi slabé - přinejmenším na začátku, doporučuje se dělená strava. 1. Pokud chcete posílit slezinu, je nejdůležitější zázvor Můžete jej užívat v horkém čaji nebo při vaření. 2. Jako posilujicí prostředek pro slezinu se doporučuje rovněž ženšen. 3.

Související příspěvky: