Jaké jsou účinky bylinky na štěstí?

Obsah

Jaké jsou účinky bylinky na štěstí?

Jaké jsou účinky bylinky na štěstí?

Bylinka vytváří pozitivní pocity a lidé jí často nosí na pomoc při jednání s jinými lidmi. Bazalka stimuluje mysl člověka i zvířete a vyvolává pocit štěstí. Má antidepresivní účinky. Bazalka, věnuje-li se jako dar, přináší štěstí do nového domova. Láska, exorcismus, bohatství, levitace, ochrana.

Jaké jsou nejznámější bylinky k vykuřování?

Jaké jsou nejznámější bylinky k vykuřování? 1 Bazalka. Svátek: Podzimní rovnodennost, srpnové oslavy úrody (Ceresálie apod.), Lughnasa, Herfest. Podle jedné pověsti... 2 Bříza. Posvátný strom druidů. V Keltské mytologii byla bříza stromem zasvěcení do poznání dobra i zla. 3 Levandule. Ve středověku chránila snítka levandule před morem, z tohoto důvodu se rozhazovala i na... More ...

Jak vykuřovat sušené bylinky?

Sušené bylinky můžeme pro vykuřování požít 3 způsoby 1 Stonky dlouhé 10 – 20 cm (dle potřeby) svážeme do svazečku a necháme zavěšené 2 až 3 týdny vysychat. ... 2 Drcené sušené bylinky nasypeme v malém množství (zacházíme s nimi jak se solí) na zapálený uhlík či do svíčky v kadidelnici. 3 Do aroma lampičky na aroma olejíčky do vody místo olejíčku dejte rozdrcené byliny.

Související příspěvky: