Jak se zbavit pálivých mravenci?

Obsah

Jak se zbavit pálivých mravenci?

Jak se zbavit pálivých mravenci?

Do sto gramů čerstvě umleté pálivé papriky přidejte jeden litr vody, dobře promíchejte a přefiltrujte přes jemné plátýnko. Získaný výluh rozmíchejte v pěti litrech mýdlové vody, roztokem naplňte rozprašovač a rostliny okupované mravenci pravidelně roste.

Jak bojovat s mravenci?

S mravenci se dá bojovat různě. (Shutterstock.com) Zrzaví nebo černí, na barvě vůbec nezáleží. Mravenci nám dokážou pořádně znepříjemnit život. A pokud se jich včas nezbavíte, mohou zdevastovat celou vaši zahradu. Okusují listy i kořínky rostlin, a ty tak umírají.

Jak pěstovat mravence?

Babské rady, jak na mravence 1 Na okně pěstujte mátu, eukalyptus, bazalku či levanduli. Aroma je odpuzuje. 2 Pod oknem zasaďte cibuli, česnek nebo řebříček. Nebude se jim chtít putovat přes voňavé záhony. 3 Na místo, kde se hromadí, nastražte osolený celer posypaný skořicí. Za pár dnů se odstěhují. 4 Do cestičky jim připravte papír a na něj kvasnice s cukrem či medem. Po pozření... More ...

Jak se zbavit mravenci na zahradě?

Jestli se i vám mravenci na zahradě či okolo domu přemnožili, je nejvyšší čas se jich zbavit. Poradíme vám, jak vyrobit jednoduchý, ale skutečně silný roztok, který si s těmito škůdci poradí během 24 hodin. Jeho obrovská síla je také v tom, že mravenci s ním nakrmí i své mladé. Dojde tak skutečně k likvidaci celé kolonie, ne jen dospělých jedinců.

Související příspěvky: